Binnenkort verwacht: La Bratelle, La Bandelle en La Cesarelle…

1. La Bratelle Beha

La Bratelle: dé beha voor vrouwen met borstoedeem na borstkanker. Deze mooie, comfortabele beha geeft vrouwen niet alleen meer zelfvertrouwen, hij heeft ook nog eens een ontzettend belangrijke functie. Door gebruik te maken van slim textiel met een masserende werking, helpt de beha om de vorming van (chronisch) borstoedeem te voorkomen of te verminderen.

Dit product is volop in ontwikkeling en op onze sociale media kanalen kun je deze ontwikkelingen volgen. Ons doel is om vóór oktober 2021 onze eerste oedeembeha aan te kunnen bieden. Volg je onze reis via Facebook, Instagram en LinkedIn? Suggesties zijn ook altijd welkom!

2. La Cesarelle Slip

La Cesarelle is een slip speciaal voor vrouwen met littekenweefsel na een keizersnede. In de slip zit een losse padding die het litteken verzacht én verbetert. Onderzoek bewees het succes hiervan! Na oktober 2021 zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de slip.

3. La Bandelle Buikband

La Bandelle is een buikband met losse padding die het litteken verzacht en vermindert, net als bij de slip. Na oktober 2021 zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de buikband.