Blog 1: Januari 2018

Blog 1: Januari 2018

In december 2017 heeft Esther mijn maten opgenomen en ben ik dit op papier! Aldus, Esther Blijleven.

Ik kom vandaag binnen in haar atelier en Esther zit nog achter de naaimachine.

Het is goed toefen in het atelier van Esther. Licht, warm, knus en gastvrij. Onder het genot van een kopje thee babbelen we over de stappen die Esther heeft gezet om te komen tot dit mooie atelier en de stappen die ik met Bratelle aan het maken ben.

Esther zegt bijna klaar te zijn en dan kunnen we gaan passen.

Ik voel een kriebel in mijn buik, beschik ik echt binnenkort over een aantal bh’s uitgevoerd met het polstermateriaal voor dagelijks gebruik en hoef ik niet meer te rommelen met die losse stukjes stof.

Esther legt uit dat zij vandaag wil kijken of de bh goed past. Daarna wordt de BH voorzien van een mooie stof om het helemaal af te maken. Ook maakt zij een bijpassende slip.

En dan is het zover: op naar de paskamer.

Om voldoende druk uit te kunnen oefen op een plekje waar het masserende materiaal de huid niet goed raakt, voert zij dit model uit met extra bandjes.

Met spijt neem ik afscheid, ik zou er het liefst naast blijven staan totdat ze de laatste hand legt aan deze maatwerk bh.

De volgende afspraak staat op zaterdag 3 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *