Onderzoek nodig

Onderzoek naar de werking van Bratelle is nodig. Het aantonen van de werking draagt bij aan de haalbaarheid, betaalbaarheid en bereikbaarheid van Bratelle voor iedereen.


Bij het pilot onderzoek zijn betrokken

  • Meander MC Amersfoort
  • Lacidem
  • Lohmann & Rauscher
  • Ethische commissie
  • Zorgverzekeraar


Meedoen met het onderzoek ná de pilot fase

De pilot duurt 3 maanden en start in 2e kwartaal 2018, indien de resultaten veelbelovend zijn zal daaropvolgend een grootschalig onderzoek uitgevoerd worden.

Wil je meedoen in het onderzoek? Na aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie.

Bratelle

We hopen dat de onderzoeksresultaten in de pilot fase de verwachtingen overtreffen. Dan starten we met het ontwerpen en produceren van mooie lingerie in verschillende kleuren en maten die je dagelijks kunt dragen. Mooie, praktische en sexy bh’s, tops en slips waardoor we ons beter en zelfverzekerder voelen. 


Pads

Er zullen veel vrouwen zijn die al meerdere Oedeem bh’s hebben aangeschaft en die het zonde vinden deze weg te doen. Naast een mooie BH uitgevoerd met het zelf masserende materiaal hebben zij misschien ook behoefte aan het materiaal op zich. Daarvoor is een pad ontwikkeld die los in de cup van de oedeem bh of in het zakje van de prothese bh gelegd kan worden. Te verkrijgen voor een A, B, C en D cup. Wil je een afwijkende maat/model mail ons.